Εταιρεία ΑΦΟΙ ΜΙΧΑ - ΤΕΝΤΕΣ ΟΙΚΟΣ ΤΕΝΤΑΣ

logo
Η Εταιρεία μας ξεκίνησε στο χώρο της τέντας το 1970. Οι ιδρυτές της, οι αδελφοί Γεώργιος και Θεμιστοκλής Μίχας στέγασαν αρχικά τα όνειρα τους για μια επιτυχημένη και αναπτυσσόμενη επιχειρηματική πορεία, σε ένα μικρό χώρο επί της οδού Τριών Ιεραρχών 38, στα άνω Πετράλωνα.
Όμως κυρίως χάρη στην υπευθυνότητα και το μεράκι που τους διέκρινε, η διαρκής αύξηση του πελατολογίου έκανε επιτακτική την ανάγκη μεταστέγασης σε μεγαλύτερο χώρο μέσα σε ελάχιστο χρόνo. Έτσι η εταιρία εγκαταστάθηκε σε ιδιόκτητο χώρο επί της οδού Τριών Ιεραρχών 31, στην ίδια περιοχή.
Η ανοδική της πορεία υπήρξε εντυπωσιακά ανοδική τα επόμενα χρόνια και από το 1990 η ΑΦΟΙ ΜΙΧΑ - οίκος τέντας στεγάζεται πλέον σε ένα ιδιόκτητο τετραώροφο κτίριο-κόσμημα στη γέφυρα του Πουλοπούλου των άνω Πετραλώνων. Εκεί, κάθε όροφος του κτιρίου στεγάζει τις εγκαταστάσεις που καλύπτουν απόλυτα τις απαιτήσεις των Αφοί Μίχα για να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες κάθε πελάτη.
Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα υφασμάτων και εξαρτημάτων τέντας καθώς και τεράστια ποικιλία επίπλων εξωτερικού χώρου για την ικανοποίηση μέχρι και του πιο απαιτητικού πελάτη πάντα σε συμφέρουσες και ανταγωνιστικές τιμές.
Η 37χρονη επιτυχημένη πορεία της εταιρείας είναι αποτέλεσμα όχι μόνο της αναζήτησης της απόλυτης τελειότητας στην κατασκευή και την εγκατάσταση της τέντας με τη χρήση εξαρτημάτων άριστης ποιότητας αλλά και της διαρκούς εξέλιξης με τον εξοπλισμό της εταιρείας με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας καθώς επίσης και της στελέχωσης της εταιρείας με άτομα που διακρίνονται για τις γνώσεις και την υπευθυνότητα τους.
Σήμερα η ΑΦΟΙ ΜΙΧΑ - οίκος τέντας ατενίζει το μέλλον θέτοντας στόχους που στηρίζονται στην υπευθυνότητα, την άψογη εξυπηρέτηση και την ολοκλήρωση των εργασιών σε χρόνους ρεκόρ. Στοιχεία που αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά της εταιρείας στην πορεία της από το 1970 όπου ξεκίνησε.